IT Modul

IT Modul je veb portal namenjen informacionim tehnologijama, proizvodima i rešenjima. U okviru ovako širokog tematskog prostora, fokus IT Modula je na onom segmentu IT tehnologija koji je namenjen profesionalnoj upotrebi.

Cilj je kreiranje baze IT znanja i korisnih informacija i da se ljudima koji se bave ovom strukom olakša snalaženje u pojedinim oblastima kompleksnog informatičkog sveta. IT Modul je dobar primer filosofije koju zastupaju korisnici Slobodnog softvera, kako se sa svakim novim objavljenim tekstom pomalo ruši mit da ljudi koji rade u IKT svetu ne vole da dele svoje znanje sa drugima. Autori tekstova koje na IT Modulu možete pročitati su zaposleni u IT sektorima raznih firmi, ili studenti voljni da znanje i iskustvo koje su stekli podele sa kolegama.

Osnovni okvir kojeg se držimo pri izboru tema za tekstove jeste da budu korisne i upotrebljive u praksi, a jedan od najbitnijih kriterijuma za objavljivanje jeste i relevantnost podataka koji se u njima iznose.

Između ostalih, IT Modul donosi veliki broj zanimljivih i korisnih tekstova o Slobodnom softveru.

Svaka povratna informacija o kvalitetu i sadržaju sajta je dobrodošla.

Ukoliko ste poznavalac specifične IT tehnologije/proizvoda i u prilici ste da svoje znanje i iskustvo podelite sa drugima, budite slobodni da to i učinite. www.it-modul.rs vam je na raspolaganju.

[izvor]