Ja sam poslao sms na 1727. a Vi? #PomocDanijeli

Danijela Kovačević, devojka o kojoj sam prvi put pisao pre godinu dana, kada sam prvi put saznao za njenu borbu ali ne samo njenu već i njene petogodišnje ćerkice Marije i cele porodice. Posle objavljivanja teksta mnogi blogeri su mi se pridužili na tome im je Danijelina porodica neizmerno zahvalna ali i ja.

Ali sada je potrebno ponoviti akciju!

Krajem decembra ove godine kako je objavio portal Na dlanu a prenosi Organ Vlasti, o Danijeli Kovačević, 21-godišnjoj devojci koja se već 5 godina nalazi u vigilnoj komi, nakon što joj je ceo organizam zahvatila sepsa posle porođaja 14. oktobra 2009. godine.

Za Danijelinu prvu terapiju, odnosno za odlazak u Nemačkoj je potrebno 15.000 evra. Nažalost do sada ta sredstva nisu prikupljena ali i na sve to, kako mi je Danijelina majka rekla, broj putem koga prikupljaju sredstva (1727) bi trebao da do kraja meseca prestane sa radom.

Dragi blogeri, čitaci pozivam vas da nam se ponovo pridružite u borbi. Svako na svoj način, kako ko može. Delite priču o Danijeli, pošaljite sms sa MT:S, Telenor i VIP mreže na 1727. Hajde da pokažemo da zdravlje nije samo luksuz u kome bogati mogu da uživaju, hajde da pokažemo da ima humanosti u nama. Pomozimo majki da po prvi put zagrli svoju ćerku, pomozimo ćerki da prvi put u životu čuje mamin glas, pomozimo maloj Mariji tako što ćemo pomoći njenoj mami. Vratimo Mariji osmeh na lice, omogućimo joj da oseti ljubav kakvu samo majka može dati svom detetu.

Delite priču o Danijeli, pozovite da i vaši prijatelji to urade! Pošaljite sms sa MT:S, Telenor i VIP mreže na 1727!

Svako po malo, jedan po jedan korak ka ozdravljenju i sreći! Ka završetku košmara u kome se našla Danijela Kovačević, njena petogodišnja ćerkica Marija ali i cela porodica.

Napravio sam ovaj baner u koliko želite postavite ga u nekom svom tekstu ili na samom blogu.

JA SAM POSLAO SMS NA 1727. A VI? #PomocDanijeli

[izvor]