Драгану од срца

Хуманитарна акција „Драгану од срца“.

Посетите групу „Драгану од срца“ на Фејсбуку и вебсајт Драган Прњат где ће те наћи све потребне информације, бројеве текућих рачуна, контакт телефоне, отпусну листу …

Група и сајт су направљени у нади да ће их што више људи видети и поделити међу својим пријатељима како би помогли у скупљању средстава за Драгана.

Ја сам Драган Прњат имам 3 године и немам детињство као моји вршњаци али зато имам жељу и вољу и сву љубав овог света која ме води ка безбрижном одрастању јер ја то желим и хоћу. Уместо на игралишту ја сам у болници скоро 4 месеца, открили су да имам Рабдомоошарцом у бешици, то је изузетно тежак тумор. Примам хемптерапију и на лежању сам у Новосадској дечијој болници али мораћу у Немачку на зрачење и операцију. Мојој породици је потребна помоћ како морална тако и финансијска јер операција кошта 70.000 €. Крећемо у борбу и сви људи добре воље који су вољни помоћи на било који начин су добродошли а ја ћу дати све од себе да оздравим!

My name is Dragan Prnjat, I am 3 years old and don’t have the childhood like the same years old kids, but have the wish and will and all the love of this world what leads me towards a carefree growing up because I wish it and want it. Instead of being on the playground I am in the hospital for almost 4 months by now, I was diagnosed to have rhabdomyosarcoma in water blister, that is a very serious tumour. I get chemotherapy at the children’s hospital in Novi Sad but would need to get to Germany for radiation therapy and surgery. My family needs support morally and financially as well because the surgery costs 70.000 Euros. We start to a war and all well-intentioned people are welcome to join who are willing to help on any way, and I promise to do my best to get over the illness!

[извор][извор]