ИТ Модул

ИТ Модул је веб портал намењен информационим технологијама, производима и решењима. У оквиру овако широког тематског простора, фокус ИТ Модула је на оном сегменту ИТ технологија који је намењен професионалној употреби.

Циљ је креирање базе ИТ знања и корисних информација и да се људима који се баве овом струком олакша сналажење у појединим областима комплексног информатичког света. ИТ Модул је добар пример философије коју заступају корисници Слободног софтвера, како се са сваким новим објављеним текстом помало руши мит да људи који раде у ИКТ свету не воле да деле своје знање са другима. Аутори текстова које на ИТ Модулу можете прочитати су запослени у ИТ секторима разних фирми, или студенти вољни да знање и искуство које су стекли поделе са колегама.

Основни оквир којег се држимо при избору тема за текстове јесте да буду корисне и употребљиве у пракси, а један од најбитнијих критеријума за објављивање јесте и релевантност података који се у њима износе.

Између осталих, ИТ Модул доноси велики број занимљивих и корисних текстова о Слободном софтверу.

Свака повратна информација о квалитету и садржају сајта је добродошла.

Уколико сте познавалац специфичне ИТ технологије/производа и у прилици сте да своје знање и искуство поделите са другима, будите слободни да то и учините. www.it-modul.rs вам је на располагању.

[извор]